Προγράμματα Εμπορικών και Λιανικών πωλήσεων

Pylon στο "Ξυλόφουρνο του Απέργη"

Εγκατάσταση EpsilonNet Pylon Commercial στον Ξυλόφουρνο του Απέργη

EpsilonNET Pylon CommercialΞυλόφουρνος του ΑπέργηΟλοκληρώθηκε από την Amicro Πληροφορική, άλλη μια εγκατάσταση Pylon Commercial Start της εταιρείας EpsilonNet, στον Ξυλόφουρνο του Απέργη στο Αργοστόλι.

To Pylon Commercial προσφέρει στην επιχείρηση πλήρη εικόνα της δραστηριότητας και παρέχει έλεγχο στις καθημερινές εργασίες όπως:

  • Βασικά αρχεία πελατών
  • Αρχεία προμηθευτών
  • Αρχεία αποθήκης
  • Αρχεία κινήσεων

Επίσης έγινε κατασκευή γέφυρας, για συγχρονισμό δεδομένων με τον λογιστή για βέλτιστη επικοινωνία των οικονομικών δραστηριοτήτων.

Η Amicro Πληροφορική με άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς και πολύχρονη τεχνογνωσία στην μηχανοργάνωση, προσφέρει υποστήριξη υψηλού επιπέδου υποστήριξη σε κάθε είδους επιχείρηση και δραστηριότητα.

 

EpsilonNet - Pylon Commercial

Το Pylon Commercial είναι μία εφαρμογή μηχανογράφησης νέας γενιάς που εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών επιχειρήσεων, αλλά και, μέσα από την πολυετή εμπειρία και μελέτη, θέτει νέα standard στο τρόπο που αυτά θα λειτουργούν στο μέλλον.

Προσαρμόζεται πάντα στις τρέχουσες ανάγκες και το μέγεθος της επιχείρησης.

Διαχειρίζεται σε ενιαίο περιβάλλον όλα τα κυκλώματα και υποσυστήματα που αφορούν μία σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση:

  • Αποθήκη
  • Αγορές
  • Παραγωγή
  • CRM
  • Πωλήσεις
  • Χρηματοοικονομικά

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της EpsilonNETΟ Ξυλόφουρνος του Απέργη

Τον Ιανουάριο του 2015 μία ιδέα δύο νέων ανθρώπων που αγαπούν την παράδοση, του Μάκη και της Αθανασίας έγινε πράξη καθώς άνοιξε νέο κατάστημα παραδοσιακού ξυλόφουρνου σην οδό Σουηδίας 2 στο Αργοστόλι.


Το όνομα του; Ο γνωστός πλέον σε όλους μας Ο ξυλόφουρνος του Απέργη! Η ιστορία του φούρνου ξεκινά πριν πολλά χρόνια, όταν ένας πατέρας που αγαπούσε πολύ τη δουλειά αυτή και κουβαλώντας 30 περίπου χρόνια πείρας, μετέφερε όλες τις γνώσεις και την τέχνη που γνώριζε στο γιο του. Έτσι οι συνταγές που χρησιμοποιούν σήμερα στο φούρνο είναι άκρως παραδοσιακές, κάτι που εύκολα αντιλαμβάνεσαι αν δοκιμάσεις είτε ψωμί είτε κάτι από τις λαχταριστές λιχουδιές που θα βρεις στο κατάστημα. Χρησιμοποιώντας πάντα αγνά ακριβά και ντόπια υλικά και ψήνοντας πάντα στον ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ δημιουργούν εκλεκτές ποικιλίες ψωμιού και αρτοποιημάτων όπως παλιά.

Στο φούρνο μπορείς να βρεις -εκτός από πεντανόστιμο ψωμί- κουλουράκια, παξιμάδια, παραδοσιακές τυρόπιτες, πολύσπορες τυρόπιτες, πολύσπορο ψωμί, ψωμί με αλεύρι ΖΕΑΣ. Επιπλέον οι πελάτες καάθε Τρίτη και Πέμπτη μπορούν να βρουν εκλεκτά γεμιστά πολύσπορα ψωμιά, όπως με γέμιση μέλι-καρύδι ή κεφαλοτύρι ντόπιο με ελιά! Και επειδή μια δοκιμή θα σας πείσει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον Ξυλόφουρνο του Απέργη!

 

Ξυλόφουρνος του Απέργη

Δ: Σουηδίας 2, Αργοστόλι
Τ: +30 26711 02639

Amicro Πληροφορική

Η Amicro Πληροφορική είναι μια εταιρία που από το 1992 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής και της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

+30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47, Αργοστόλι
[email protected]  

 

ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30

Social

Amicro Epsilon gold partner

Κατάστημα you.gr Αργοστολίου

Iris Payments Amicro


ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30