Μηχανογράφηση του Ionian Sea Hotel στην Κουνόπετρα

Μηχανογράφηση του Ionian Sea Hotel στην Κουνόπετρα

 

Ξενοδοχειακό λογισμικό Hotel Works της BlueByte

Πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση του Προγράμματος Hotel Works της Blue Byte στο Ξενοδοχείο Ionian Sea Hotel της εταιρείας ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ ΑΞΤΕ. Το λογισμικό προσφέρει ακριβή εικόνα της λειτουργίας του ξενοδοχείου και δυνατότητες όπως:

  • κρατήσεις με γραφικό πλάνο ημερολογίου
  • οικονομικές κινήσεις
  • έκδοση reports για το συνεργαζόμενο λογιστικό γραφείο
  • μηχανογραφημένο, αυτόματο βιβλίο πόρτας

Επίσης έγινε εγκατάσταση DVR - καμερών και WIFI Internet για τους χώρους του Ξενοδοχείου

Ionian Sea Hotel Ionian Sea Hotel Ionian Sea Hotel

Oι δυνατότητες του ξενοδοχειακού λογισμικού Hotel Works φαίνονται αναλυτικά πιο κάτω

Πλάνα – Κρατήσεις

  • Δυνατότητα κράτησης με τύπο ή αριθμό δωματίων, αυτόματη αντιστοίχιση αριθμού δωματίων σε κρατήσεις τύπων, ακύρωση κρατήσεων, δυνατότητα split της κράτησης ενός δωματίου σε δύο ή περισσότερα.
  • Η Κράτηση λειτουργεί, πέραν του παραδοσιακού τρόπου, σαν ένας φάκελος που μπορεί να περιέχει πολλαπλά δωμάτια τα οποία ανήκουν σε διαφορετικά Ξενοδοχεία, αλλά και έχουν αφίξεις σε διαφορετικές ημερομηνίες. Για παράδειγμα, σε έναν φάκελο κράτησης μπορούμε να εισάγουμε όλες τις κρατήσεις ενός Tour Operator, που αφορούν διαφορετικές αφίξεις, αλλά και διαφορετικά Ξενοδοχεία στα οποία θα τακτοποιηθούν οι πελάτες. Με αυτήν την ομαδοποίηση απλοποιείται η παρακολούθηση των κρατήσεων.
  • Λειτουργικό γραφικό πλάνο κρατήσεων δωματίων. Συμβολικό πλάνο όπου οι κρατήσεις δωματίων απεικονίζονται με γραφήματα. Με την χρήση του ποντικιού και χρησιμοποιώντας την τεχνική drag and drop γίνονται κρατήσεις, αλλαγές ημερομηνιών, αλλαγές δωματίων, αλλαγές διάρκειας, μεταφορές δωματίων, split δωματίων, αφίξεις, αναχωρήσεις, κ.α.
  • Λειτουργικό γραφικό πλάνο κρατήσεων τύπων δωματίων. Γραφική απεικόνιση της διαθεσιμότητας των τύπων δωματίων του ξενοδοχείου με δυνατότητα δημιουργίας ή μεταβολής κρατήσεων.
  • Στιγμιαίο γραφικό πλάνο δωματίων. Παρουσίαση των δωματίων του Ξενοδοχείου που μεταβάλλεται διαρκώς ανάλογα με τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις. Και εδώ δίνονται όλες οι δυνατότητες κράτησης, άφιξης, αναχώρησης, είσπραξης κλπ.
  • Κονσόλα Reception. Για αφίξεις, αναχωρήσεις και μεταφορές από δωμάτιο σε δωμάτιο με εύκολο και γρήγορο τρόπο, online ενημέρωση και εκτύπωση του βιβλίου πόρτας και του ιστορικού αρχείου πελατών.


Τιμοκατάλογοι

Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη κατασκευή των τιμοκαταλόγων έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις δυνατές περιπτώσεις ομάδων Ξενοδοχείων από τις πιο απλές μέχρι τις πιο περίπλοκες. Προσφέρεται ένα πλήρες σετ εργαλείων για την αυτοματοποίηση της δημιουργίας, συντήρησης και ελέγχου των τιμοκαταλόγων. Έτσι έχουμε τιμοκαταλόγους για:

  • Απεριόριστες περιόδους High, Low, Pick, κτλ. με σετ ημερομηνιών οπουδήποτε μέσα στο χρόνο.
  • Τύπους Ξενοδοχείων Summer, Winter, All Year, κτλ. με αντίστροφες υψηλές περιόδους για την παράλληλη λειτουργία τους.
  • Τύπους τιμοκαταλόγων Door, Agents, Regulars, Internet κτλ.
  • Δυνατότητα δημιουργίας πολλών διαφορετικών συμφωνιών για επιλογή τους στις κρατήσεις/δωμάτια όπως πχ. πρωινών Continental, English, Βuffet κ.α. ή γευμάτων διαφορετικής ποιότητας και αξίας που προσφέρονται και μπορεί να επιλέξει ο πελάτης.


Οικονομική Παρακολούθηση

Παρακολούθηση των εσόδων από όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου. Από την προκαταβολή έως την έκδοση όλων από τον νόμο προβλεπόμενων στοιχείων. Και ακόμη ταμειακές καταστάσεις, παρακολούθηση χρεωστών (εταιρίες, πρακτορεία, Τ/Ο), χρεώσεις in advance, πιστώσεις, εκπτώσεις μέχρι και διάσπαση ή μεταφορά κινήσεων από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Εκτυπώσεις - Report Generator

Δυνατότητα έκδοσης αναλυτικών εκτυπώσεων με επιλογή όλων των διαθέσιμων κριτηρίων για κάθε τμήμα του ξενοδοχείου (Reception, Housekeeping κ.τ.λ.), πληθώρα οικονομικών εκτυπώσεων, δημιουργία νέων ή μεταβολή των ήδη υπαρχόντων από τον χρήστη με ειδικό εργαλείο (Report Generator) που ενσωματώνεται στην εφαρμογή.

Amicro Πληροφορική

Η Amicro Πληροφορική είναι μια εταιρία που από το 1992 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής και της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

+30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47, Αργοστόλι
[email protected]  

 

ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30

Social

Amicro Epsilon gold partner

Κατάστημα you.gr Αργοστολίου

Iris Payments Amicro


ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30