Ολοκλήρωση μηχανογράφησης στους φούρνους Σπαθή

Ολοκλήρωση μηχανογράφησης στους φούρνους Σπαθή

 

SingularLogic Galaxy - One Touch Retail (OTR)

Σπαθής (κατάστημα Λιθοστρώτου)Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση Συστήματος Λιανικών Πωλήσεων στους φούρνους Σπαθή (Αργοστόλι - Α.Τρίτση, Αργοστόλι Λιθόστρωτο, Σάμη, Καραβόμυλος).

Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν 5 τερματικά POS με touch οθόνες, συνδεδεμένα με ταμειακές μηχανές στις οποίες τυπώνονται οι αποδείξεις λιανικής. Στα συγκεκριμένα POS εγκαταστάθηκε το One Touch Retail (OTR), μια ολοκληρωμένη λύση λιανικής για μικρομεσαίες επιχειρήσεις λιανικής και  δίκτυα καταστημάτων.  Όλα τα υποκαταστήματα συνδέονται με τον κεντρικό server της επιχείρησης που βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ. και με αμφίδρομη επικοινωνία με τον Connector της εφαρμογής ενημερώνονται για καταχώρηση νέων ειδών/αλλαγή τιμών.

SingularLogic Galaxy - One Touch Retail (OTR)

Φούρνοι Σπαθής

Οι πωλήσεις που επιστρέφουν από τα POS περνάνε στην back office εφαρμογή, το SingularLogic Controlπου υποστηρίζει την παρακολούθηση της εταιρείας σε επίπεδο συνολικής διαχείρισης (χονδρική, λιανική, εσόδων-εξόδων και λογιστικά).

Το περιβάλλον της εφαρμογής One Touch Retail παραμετροποιήθηκε ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε υποκαταστήματος και κάθε ταμία, με την δημιουργία ομάδων ειδών για εύκολη και γρήγορη πώληση κάθε είδους.

Τέλος, με την κατάλληλη παραμετροποίηση στην back office εφαρμογή (SingularLogic Control) δόθηκε η δυνατότητα για παραγωγή των κατάλληλων αρχείων και αποστολή μέσω γέφυρας των ανάλογων κινήσεων για βιβλία B’ κατηγορίας, στο συνεργαζόμενο λογιστικό γραφείο.

Amicro Πληροφορική

Η Amicro Πληροφορική είναι μια εταιρία που από το 1992 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής και της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

+30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47, Αργοστόλι
[email protected]  

 

ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30

Social

Amicro Epsilon gold partner

Κατάστημα you.gr Αργοστολίου

Iris Payments Amicro


ΩΡΑΡΙΟ (πρωί)
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 08:00-14:30
ΣΑΒ: 08:00-14:00

ΩΡΑΡΙΟ (απόγευμα)
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 17:30-20:30