Η/Υ HP Compaq 8200 Elite Microtower i3 (U)

HP Compaq 8200 Elite Microtower

173,50€
Η σειρά HP Compaq 8200 Elite Series ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία επαγγελματικών υπολογιστών με τη σχεδίαση της ΗΡ, συγκεκριμένα προγράμματα και υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί για επιχειρήσεις και διαθέτουν σταθερό και μεγάλο κύκλο ζωής και λύσεις ασφάλει ας και απομακρυσμένης διαχείρισης. Το αποτέλεσμα είναι η σειρά επαγγελματικών υπολογιστών με την καλύτερη απόδοση μέχρι σήμερα. (40.0861)

  • Κατασκευαστής: HP
  • Οικογένεια Επεξεργαστή: Intel Core i3
  • Περιγραφή Επεξεργαστή: INTEL CORE i3-2100 ( 3.10GHZ)
  • Χωρητικότητα Μνήμης: 4Gb
  • Κάρτα Οθόνης: INTEL HD GRAPHICS
  • Εγγύηση: 1 έτος

 

Ανώτερη τεχνολογία επαγγελματικών υπολογιστών.

Οι τελευταίες καινοτομίες σε συνδυασμό με την κατασκευαστική υπεροχή της ΗΡ και τη νέα σχεδίαση του BIOS καθιστούν τους υπ ολογιστές της σειράς HP Compaq 8200 Elite Series τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον..

Επεξεργαστές Intel® Core™ vPro™ δεύτερης γενιάς που παρέχουν λύσεις απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω υλικού εξασφαλίζοντας σταθερή, ασφαλή και αξιόπιστη υποδομή ΙΤ..

Διαμορφώστε τον υπολογιστή σας με μονάδες και συσκευές δεδομένων που πληρούν τα πρότυπα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένης μι ας μονάδας ανάγνωσης καρτών μέσων που υποστηρίζει έως 22 μορφές. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε αποκλειστικά γραφικά και ασύρματη δι κτύωση για τον επαγγελματικό υπολογιστή σας..

Περιλαμβάνει τη σουίτα ασφαλείας HP ProtectTools™ Security Suite που προστατεύει τον υπολογιστή σας φροντίζοντας να μην υπάρχουν ευάλωτα σημεία. Η σουίτα HP ProtectTools™ είναι ευέλικτη και σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μόνο τις εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες ασφάλειας..

Ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για το περιβάλλον.

Η ΗΡ σχεδίασε αυτό το προϊόν με υλικά που δεν περιέχουν βρωμιούχους φλογοεπιβραδυντές (BFR) και πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC), συμβάλλοντας έτσι στις περιβαλλοντικές σας πρωτοβουλίες..

Μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και περιορίστε τα λειτουργικά έξοδα με μοντέλα που πληρούν τις προδιαγραφές του προ τύπου ENERGY STAR® και διαθέτουν πιστοποίηση EPEAT® Gold..

Βελτιστοποιήστε εύκολα τις ρυθμίσεις ενέργειας του υπολογιστή σας με την αποκλειστική εφαρμογή Power Assistant της ΗΡ. Με τις επιλογές ενεργειακής απόδοσης των υπολογιστών HP Elite Series έχετε πάντα τον έλεγχο..

Σταθερή και εύχρηστη σχεδίαση.

Η σειρά HP Elite Series περιλαμβάνει διάφορα μεγέθη υπολογιστών ώστε να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις χώρου εργασίας και απ όδοσης. Επιλέξτε επιτραπέζιο υπολογιστή Ultra-Slim με ευέλικτες επιλογές στερέωσης, Small Form Factor, Microtower ή μετατρέψιμο Mini tower για μέγιστη ευελιξία επέκτασης..

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιχειρηματικές ανάγκες, ενσωματώσαμε θύρες εισόδου και εξόδου γραμμής και θύρες USB στην μπροστινή πλευρά για μεγαλύτερη άνεση. Συνδέστε δύο εξωτερικές οθόνες στις υποδοχές VGA και DisplayPort για να εργάζεστε παραγωγικότερα..

Όταν ακολουθείτε μακροπρόθεσμο πρόγραμμα υλοποιήσεων, είναι καλό να γνωρίζετε ότι θα μπορείτε να έχετε το ίδιο περίβλημα υ πολογιστή για πολλές υλοποιήσεις. Με τη σειρά HP Compaq 8200 Elite Series μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό σας με ορίζοντα διαθ εσιμότητας τουλάχιστον 15 μηνών..

Παρέχεται υποστήριξη από τις Υπηρεσίες ΗΡ, συμπεριλαμβανομένων των τυπικών εγγυήσεων που έχουν προσαρμοστεί για τις διαθέσ ιμες εταιρικές χρήσεις. Με την τυπική Περιορισμένη εγγύηση ΗΡ, που παρέχει επιτόπου εξυπηρέτηση, θα έχετε γρήγορη υποστήριξη και έγκ αιρη επίλυση των προβλημάτων.

Αναλυτικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής HP
Τύπος Κουτιού Tower
Οικογένεια Επεξεργαστή Intel Core i3
Σειρές προϊόντων HP Compaq Elite
Κωδική Ονομασία Επεξεργαστή 2100
Περιγραφή Επεξεργαστή INTEL CORE i3-2400
Χωρητικότητα Μνήμης 4Gb
Μέγιστη Μνήμη 16
Κάρτα Οθόνης INTEL HD GRAPHICS
Σκληρός Δίσκος 250
Οπτικό μέσο DVDRW
Οδηγός δισκέτας Δεν περιλαμβάνεται
Θύρες Μητρικής 3XPCI SLOTS,1X PCI EXPRESS X1,2X PCI EXPRESS X16
Έξτρα υλικό SERIAL(1 STANDARD+1 OPTIONAL),1 PARALLER (OPTIONAL)
Λειτουργικό Σύστημα Windows 7 Pro
Γλώσσα Λειτουργικού Συστήματος Ελληνικά & Αγγλικά
Επίπεδο & Δυνατότητες Υπηρεσιών Υποστήρι 1 ετος
Θύρες USB 10
Μεικτό βάρος
8.100
Καθαρό βάρος
7.600
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Desktop Dell OptiPlex 3050MT|i3-7100|4GB|500GB|W10pro|5Y »
Amicro Πληροφορική Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Θα μας βρείτε στο Αργοστόλι στην διεύθυνση:
Λιθόστρωτο 47 (Κατάστημα U - you.gr by InfoQuest),
ΤΚ28100, Αργοστόλι Κεφαλονιάς

Τηλ.: +30 26710 25405
Fax: +30 26710 24142

Βρείτε την Amicro στον χάρτη

Ώρες Καταστήματος
Πρωΐ: Δευ-Παρ 08:00-14:30, Σαβ 08:00-14:00
Απόγευμα: Τρι, Πεμ, Παρ 17:30-20:30

twitter newbird_white_32Ακολoυθήστε μας στο Twitter

amicrologosmall u_logo_small